Boixos Nois

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Συντονιστές: katerina, Ytsejam

Δημοσίευσηαπό eddie » 22 Ιαν 2009, 03:39

Εγώ έχω μια άλλη ηλίθια απορία...
Αυτά τα φασιστοειδή που μαζεύτηκαν στη φωλιά τους για τους indar gorri τί θα κάνουν δηλαδή άμα γυρίσουν στην πριμέρα οι bukaneros; :lol: :lol:

Τώρα για τη δική σου απορία Διονύση, εγώ βασικά στα γήπεδα πάω με το πρόσωπο ακάλυπτο.
Όποιος θέλει να το δει ας έρθει εκεί που είμαι κι ας κάτσει να με χαζεύει αν τη βρίσκει με τη φάτσα μου... (δε μ' αρέσουν καγκουριές τύπου "τί κοιτάς ρε;" :lol: )
με γράφουν και οι καμερούλες τους (άμα τις δω τους χαμογελάω κιόλας), όλα ωραία.
Αυτό δε σημαίνει ότι αν φορούσα κουκούλα ή φουλ φέις θα φοβόμουν.
Έτσι γουστάρω και το φοράω. Μ' αρέσουν σαν αξεσουάρ. Ενοχλώ κανέναν; Απαγορεύεται; Εσύ γιατί φοράς πόλο μπλουζάκι; Ο άλλος γιατί φοράει καπέλο; Ο άλλος γιατί φοράει γραβάτα;

Και φυσικά οτιδήποτε κι αν φοράω δε σημαίνει ότι έχω παραχωρήσει σε κανέναν το δικαίωμα να με τραβάει φωτογραφίες και να τις δημοσιεύει.
Όσοι λοιπόν δε γουστάρουν τη δημοσιότητα καλά κάνουν και σβήνουν ή θολώνουν πρόσωπα.

Το ποιος φοβάται ποιον πάντως νομίζω πως είναι πασιφανές από τις ενέργειες του καθενός.

Εγώ νομίζω πως φοβάται αυτός που σου βάζει 10 κάμερες να σε γράφουν, σε τραβάει φωτογραφίες και αντί να βλέπει ματς παρακολουθεί εσένα στην εξέδρα...
Αυτός μου κάνει για πιο φοβισμένος...
Έχει χάσει τον ύπνο του, αλλά για λάθος λόγο.
Θα πρεπε να τον έχει χάσει γιατί είναι αυτός που έπλασε μια κοινωνία που έχει πρότυπα ντοπέ ως το κόκκαλο αθλητές και όπου ελεύθερα (με το αζημίωτο) οργιάζει κάθε λαμόγιο, δολοφόνος ή πρεζέμπορας για να μπουν στη φυλακή... οπαδοί επειδή άναψαν φωτοβολίδες

Όποιος φοβάται να μην πηγαίνει στο γήπεδο.
Το γήπεδο είναι τόπος συνάθροισης, κοινωνικοποίησης, χαράς και έκφρασης...
ή τουλάχιστον έτσι ήταν πριν το μοντέρνο ποδόσφαιρο με τους αδιάφορους, μουγγούς, τρώγοντες, πίνοντες και φωτογραφίζοντες θεατές που καμιά φορά σε χτυπάνε αθέλητα απλώνοντας τα πόδια τους γιατί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι δεν είναι στον καναπέ τους...
I am the enemy!
Κρίμα ρε

----------------------------------
Εικόνα
"Estamos gestionando el club como si fuera una multinacional y nos está dando unos resultados muy buenos"
Joan Laporta - Συνέντευξη στην εφημερίδα Sport, 8 Σεπτεμβρίου 2007
Άβαταρ μέλους
eddie
oldskool

Δημοσ.: 2983
Εγγραφη: 12 Φεβ 2006, 07:02
Τοποθεσια: Κοιλάδα της Οροσειράς της Ροδόπης

Δημοσίευσηαπό Termite » 22 Ιαν 2009, 10:47

eddie έγραψε:Εγώ νομίζω πως φοβάται αυτός που σου βάζει 10 κάμερες να σε γράφουν, σε τραβάει φωτογραφίες και αντί να βλέπει ματς παρακολουθεί εσένα στην εξέδρα...
Αυτός μου κάνει για πιο φοβισμένος...
Έχει χάσει τον ύπνο του, αλλά για λάθος λόγο.
Θα πρεπε να τον έχει χάσει γιατί είναι αυτός που έπλασε μια κοινωνία που έχει πρότυπα ντοπέ ως το κόκκαλο αθλητές και όπου ελεύθερα (με το αζημίωτο) οργιάζει κάθε λαμόγιο, δολοφόνος ή πρεζέμπορας για να μπουν στη φυλακή... οπαδοί επειδή άναψαν φωτοβολίδες

+1
Άβαταρ μέλους
Termite
barcelonista

Δημοσ.: 1831
Εγγραφη: 02 Μαρ 2006, 03:06
Τοποθεσια: Νίκαια

Re: Boixos Nois

Δημοσίευσηαπό Giuly » 01 Μάιος 2009, 20:03

Αν και καθυστερημένα παραθέτω την απάντηση των Boixos Nois σχετικά με δημοσιεύματα ότι μέλη του κλαμπ επιτέθηκαν σε συνεργάτες του Λαπόρτα στο Μόναχο.

Abril 2009

En relación con las notícias aparecidas con referencia al partido Bayern Munich - FCBarcelona, esta Penya comunica:

Como es habitual, los BOIXOS NOIS estuvimos presentes en el Allianz Arena con la finalidad de animar a nuestro Barça y en un número muy superior a veinte personas. Las entradas llegaron por diferentes vías, ninguna de ellas irregular. Es cierto que tres de éstas entradas llegaron vía la Peña Barcelonista Riojana de Logroño. Entendemos que esto no es ningún delito, son entradas que fueron a parar a seguidores del Barça que no querían perderse un partido tan importante. La Peña de Logroño desconocía el destino de las entradas y no tiene ninguna responsabilidad.

Nos ofende que Laporta tilde a estos seguidores de criminales cuando él colocó como jefe de seguridad a su cuñadísimo, que dirige una Fundación que honra al mayor criminal de la historia de España. Y además, estuvo mintiendo a los Socios durante mucho tiempo hasta que tuvo que reconocer la verdad y echarlo. Joan Laporta, maestro de la demagogia, se ha acostumbrado a insultar a todos los que discrepan con su línea. De esto pueden dar fe la retahíla de directivos que lo han abandonado.

Nos sorprende que recrimine a una Peña Barcelonista el reparto de las entradas que le corresponden, cuando él todavía ha de dar explicaciones del destino de las entradas de la Final de París, que desvió para todos sus compromisos y chanchullos, y dejó a muchos Socios del Barça fuera del estadio Saint-Denis.

Aprovechamos para hacer saber que, a pesar de la persecución de Laporta, BOIXOS NOIS estará presente en todos los partidos y finales que juegue nuestro querido Barça. Nadie puede parar nuestra pasión, que para muchos es un negocio.

Marzo 2009

Se acerca el tramo decisivo de la temporada, donde nos jugamos los títulos, y los Boixos Nois, como en los últimos 28 años, estaremos al lado del equipo. Tanto si las victorias llegan, como si hemos de combatir el sabor amargo de la derrota porque nuestra fidelidad no depende de un resultado.

Además los 4 frentes en los que estamos inmersos siguen abiertos y con buenas perspectivas en todos ellos:

Líderes en la Liga, donde esperamos poder viajar al Cuernabeu a disfrutar de un merecido pasillo o a celebrar in situ el título liguero.

Finalistas de la Copa del Rey, donde anunciamos masivo desplazamiento de los Boixos a Valencia, con o sin entrada, cuyo detalle se os facilitará más adelante.

Vivos en Europa, tras conseguir un importante empate en Lyon arropado por una numerosa y destacada presencia de Boixos que volverá a desplazarse por Europa en este BBNN On Tour 2009 que nos debe llevar a Roma.

Y úlitmo pero no menos importante, consolidándose el descenso del Apaño a segunda. Barcelona, perdón Kornellà, no merece un equipo como ese ni la primera división tampoco.

Por todo ello, animamos a nuestros socios y aficionados a no dejarse manipular por las mentiras de Laporta y sus secuaces, ni dejarse condicionar por el pesimismo que vende la prensa, para mostrar todo su incondicional apoyo al FC Barcelona y a los Boixos Nois.

La información para futuros desplazamientos o actividades a través de esta web o en los puntos habituales.

P.B. Boixos Nois 1981-2009
Giuly

Δημοσίευσηαπό Dionisis » 05 Νοέμ 2009, 19:32

Dissenya la teva bufanda de BOIXOS NOIS i competeix per un lot complet d'articles de la nostra penya. El disseny més original serà escollit per a fer la nova bufanda, en una tirada mínima de 300 unitats. El nom i el disseny del guanyador apareixeràn al nostre web. Bases del concurs: es podrà utilitzar qualsevol tècnica i programa d'ordinador, la bufanda serà de rasi s'hi podràn plasmar fotografíes en ella. Fes-nos arribar les teves propostes a l'adreça de correu terryshop1981@hotmail.com, només fins el 20 de desembre.
Άβαταρ μέλους
Dionisis
barcelonista

Δημοσ.: 844
Εγγραφη: 20 Μάιος 2009, 18:46

Δημοσίευσηαπό Dionisis » 05 Νοέμ 2009, 19:32

Para realizar cualquier pedido, tenemos estipulado un precio mínimo (20 €) al que se le añadirán los gastos de envío (8 €). El pago se efectuará a contra reembolso cuando la mercancía sea recibida en mano (en el caso contrario, deberá acudir a la oficina de correos más cercana). Para efectuar el pedido deberá mandar un e-mail a terryshop1981@hotmail.com con todos sus datos : nombre y apellidos + dirección completa (calle, código postal y localidad) además del producto deseado, adjuntando la talla y color (si necesario). En caso de ser socio, indique su número de carnet. Agradecer a toda la gente que compra nuestro merchandise porque gracias a ellos, nos ayuda a seguir en la brecha.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dionisis
barcelonista

Δημοσίευσηαπό Luis_Enrique » 04 Φεβ 2010, 01:47

http://www.sport-fm.gr/article/216150

Για τα καλά στο στόχαστρο της ισπανικής αστυνομίας έχει μπει μερίδα «σκληροπυρηνικών» οπαδών της Μπαρτσελόνα. Οι Αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη 15 οπαδών από τον γνωστό σύνδεσμο «Boixos Nois», οι οποίοι φέρονται αναμειγμένοι σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και εκβιασμών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η ισπανική Αστυνομία, οι συλλήψεις εντάσσονται σε μια εκτεταμένη έρευνα που βρίσκεται εδώ και καιρό σε εξέλιξη και στοχεύει στον περιορισμό των επικίνδυνων δράσεων που φέρεται να αναπτύσσει ο συγκεκριμένος σύνδεσμος.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, εξάλλου, από την περίοδο που κάποια από τα μέλη του κατηγορήθηκαν ότι κρύβονταν πίσω από της απειλές εναντίον του προέδρου των «μπλαουγκράνα», Ζουάν Λαπόρτα, ο οποίος επιχείρησε κατά το παρελθόν να τους διασπάσει.

Eπιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Quatre barres fetes de sang...
Άβαταρ μέλους
Luis_Enrique
Catalanista

Δημοσ.: 2137
Εγγραφη: 20 Φεβ 2006, 00:24
Τοποθεσια: Nova Smyrne

Δημοσίευσηαπό Dionisis » 07 Φεβ 2010, 14:04

Γιατί μου βρωμάει προβοκάτσια του Λαπόρτα;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Dionisis
barcelonista

Δημοσίευσηαπό Ytsejam » 07 Φεβ 2010, 18:01

Dionisis έγραψε:Γιατί μου βρωμάει προβοκάτσια του Λαπόρτα;;;;;;

νιονιο εκλασε προχθες ενα απο τους boixos λες να ηταν προβοκατσια? :P :P :P :P

ξερεις οτι δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια παντως, δεν φταιει για ολα ο λαπορτας!
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Num Soci 126557
Άβαταρ μέλους
Ytsejam
barcelonista

Δημοσ.: 1751
Εγγραφη: 27 Απρ 2006, 19:33
Τοποθεσια: Παλληνη, Αθηνα

Δημοσίευσηαπό Dionisis » 07 Φεβ 2010, 23:39

Είναι γνωστό σε όλους ότι θα χαιρόταν ιδιαίτερα ο Λαπόρτα αν έκλεινε οριστικά το συγκεκριμένο supporters club...και είναι γνωστό ότι απο τότε που διέκοψαν "διπλωματικές σχέσεις" η αστυνομία συχνά ανακοινώνει συλλήψεις μελών του για απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβιασμούς, ναρκωτικά κλπ...Ουδείς είπε ότι ειναι τα καλύτερα παιδιά αλλά απορώ...για το timing... :wink:
Άβαταρ μέλους
Dionisis
barcelonista

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Ιστορία - Κοινωνική δραστηριότητα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης