Αυτά τα φασιστοειδή που μαζεύτηκαν στη φωλιά τους για τους indar gorri τί θα κάνουν δηλαδή άμα γυρίσουν στην πριμέρα οι bukaneros;
Τώρα για τη δική σου απορία Διονύση, εγώ βασικά στα γήπεδα πάω με το πρόσωπο ακάλυπτο.
Όποιος θέλει να το δει ας έρθει εκεί που είμαι κι ας κάτσει να με χαζεύει αν τη βρίσκει με τη φάτσα μου... (δε μ' αρέσουν καγκουριές τύπου "τί κοιτάς ρε;"
με γράφουν και οι καμερούλες τους (άμα τις δω τους χαμογελάω κιόλας), όλα ωραία.
Αυτό δε σημαίνει ότι αν φορούσα κουκούλα ή φουλ φέις θα φοβόμουν.
Έτσι γουστάρω και το φοράω. Μ' αρέσουν σαν αξεσουάρ. Ενοχλώ κανέναν; Απαγορεύεται; Εσύ γιατί φοράς πόλο μπλουζάκι; Ο άλλος γιατί φοράει καπέλο; Ο άλλος γιατί φοράει γραβάτα;
Και φυσικά οτιδήποτε κι αν φοράω δε σημαίνει ότι έχω παραχωρήσει σε κανέναν το δικαίωμα να με τραβάει φωτογραφίες και να τις δημοσιεύει.
Όσοι λοιπόν δε γουστάρουν τη δημοσιότητα καλά κάνουν και σβήνουν ή θολώνουν πρόσωπα.
Το ποιος φοβάται ποιον πάντως νομίζω πως είναι πασιφανές από τις ενέργειες του καθενός.
Εγώ νομίζω πως φοβάται αυτός που σου βάζει 10 κάμερες να σε γράφουν, σε τραβάει φωτογραφίες και αντί να βλέπει ματς παρακολουθεί εσένα στην εξέδρα...
Αυτός μου κάνει για πιο φοβισμένος...
Έχει χάσει τον ύπνο του, αλλά για λάθος λόγο.
Θα πρεπε να τον έχει χάσει γιατί είναι αυτός που έπλασε μια κοινωνία που έχει πρότυπα ντοπέ ως το κόκκαλο αθλητές και όπου ελεύθερα (με το αζημίωτο) οργιάζει κάθε λαμόγιο, δολοφόνος ή πρεζέμπορας για να μπουν στη φυλακή... οπαδοί επειδή άναψαν φωτοβολίδες
Όποιος φοβάται να μην πηγαίνει στο γήπεδο.
Το γήπεδο είναι τόπος συνάθροισης, κοινωνικοποίησης, χαράς και έκφρασης...
ή τουλάχιστον έτσι ήταν πριν το μοντέρνο ποδόσφαιρο με τους αδιάφορους, μουγγούς, τρώγοντες, πίνοντες και φωτογραφίζοντες θεατές που καμιά φορά σε χτυπάνε αθέλητα απλώνοντας τα πόδια τους γιατί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι δεν είναι στον καναπέ τους...