Ομάδα λειτουργίας γραφείων

Τα νέα των Ομάδων Εργασίας της Penya

Συντονιστές: katerina, Ytsejam

Re: Μετακόμιση στα νέα γραφεία

Δημοσίευσηαπό daskalos » 02 Μαρ 2010, 15:38

Εγώ λέω Διονύση να μη βάλουμε χάρτη ,αλλά να το κάνουμε το παιχνίδι του κρυμένου θησαυρού.Πρώτα να οδηγούνται κάτω από τα παλιά γραφεία όπου σε κρυμμένο χαρτάκι στα σκουπίδια θα παίρνουν οδηγίες και θα κατευθύνονται στο Σάββα(πχ πήγαινε στρέιτ εχεντ σε στέκι στην πλατεία,που αν και μυρίζει σουβλακίλα ,κάποιος απαιτεί εσπρέσο),μετά στο χαρτί περιτυλίγματος του γύρου θα βρίσκουν αίνιγμα με λύση λέξη με τρία γράμματα(είναι σινεμα,βιβλιοπωλείο και καφέ μαζί,τι είναι?).Στο Βοξ θα πρέπει να απευθυνθούν σε συγκεκριμένο γκαρσόνι ή γκαρσόνα που την Κυριακή το πρωί σέρβιρε σε άτομο(Βάιο)ομελέτα με αυγό τηγανητό πάνω.Αυτός γνωρίζει το μυστικό που είναι τα γραφεία και προπαντός πώς ανοίγουν... :P :P
ΕΓΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ
daskalos
barcelonista

Δημοσ.: 324
Εγγραφη: 23 Φεβ 2006, 13:01
Τοποθεσια: ATHINA

Re: Μετακόμιση στα νέα γραφεία

Δημοσίευσηαπό Termite » 02 Μαρ 2010, 17:45

daskalos έγραψε:Εγώ λέω Διονύση να μη βάλουμε χάρτη ,αλλά να το κάνουμε το παιχνίδι του κρυμένου θησαυρού.Πρώτα να οδηγούνται κάτω από τα παλιά γραφεία όπου σε κρυμμένο χαρτάκι στα σκουπίδια θα παίρνουν οδηγίες και θα κατευθύνονται στο Σάββα(πχ πήγαινε στρέιτ εχεντ σε στέκι στην πλατεία,που αν και μυρίζει σουβλακίλα ,κάποιος απαιτεί εσπρέσο),μετά στο χαρτί περιτυλίγματος του γύρου θα βρίσκουν αίνιγμα με λύση λέξη με τρία γράμματα(είναι σινεμα,βιβλιοπωλείο και καφέ μαζί,τι είναι?).Στο Βοξ θα πρέπει να απευθυνθούν σε συγκεκριμένο γκαρσόνι ή γκαρσόνα που την Κυριακή το πρωί σέρβιρε σε άτομο(Βάιο)ομελέτα με αυγό τηγανητό πάνω.Αυτός γνωρίζει το μυστικό που είναι τα γραφεία και προπαντός πώς ανοίγουν... :P :P

xAXAXAXAXAXAXAxA
Άβαταρ μέλους
Termite
barcelonista

Δημοσ.: 1831
Εγγραφη: 02 Μαρ 2006, 03:06
Τοποθεσια: Νίκαια

Ομάδα λειτουργίας γραφείων

Δημοσίευσηαπό katerina » 09 Μαρ 2010, 18:56

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η εγκατάσταση του πιάτου και του projector ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ότι από αυτό το ΣΚ θα παρακολουθούμε και πάλι τους αγώνες της ομάδας μας, στα νέα μας γραφεία! =D> =D> =D> =D> =D>
-------------------------------------------------------------------------------
Núm. Sòcia: 169481

Give no mercy to your FEARS!!!
Άβαταρ μέλους
katerina
#009#

Δημοσ.: 1464
Εγγραφη: 15 Φεβ 2006, 22:40
Τοποθεσια: Πιτσούνι city

Re: Ομάδα λειτουργίας γραφείων

Δημοσίευσηαπό Perseas » 10 Μαρ 2010, 00:48

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!
Δυστυχώς δε θα μπορώ να είμαι μαζί σας στην "πρεμιέρα"... Καταραμένο ΦΠΑ... ](*,) ](*,) ](*,)
Pain is temporary, glory is eternal

El dolor és temporal, la glòria és eterna
Άβαταρ μέλους
Perseas
barcelonista

Δημοσ.: 81
Εγγραφη: 15 Μαρ 2008, 16:55
Τοποθεσια: Μελίσσια

Δημοσίευσηαπό EXARCHIOTIS » 10 Μαρ 2010, 02:01

Κι εγώ έχω να δώσω το μισθό μου στην πατρίδα και θα με καθυστερήσει το παρακαταθηκών και δανείων :lol:
Άβαταρ μέλους
EXARCHIOTIS
Xαζομπαμπάς

Δημοσ.: 4990
Εγγραφη: 15 Φεβ 2006, 19:57
Τοποθεσια: Αθήνα

Δημοσίευσηαπό Termite » 10 Μαρ 2010, 11:01

Τί ώρα θα ανοίξουν; Ξέρουμε μήπως απο τώρα;
Άβαταρ μέλους
Termite
barcelonista

Δημοσ.: 1831
Εγγραφη: 02 Μαρ 2006, 03:06
Τοποθεσια: Νίκαια

Δημοσίευσηαπό katerina » 10 Μαρ 2010, 15:42

8 ειναι το παιχνιδι...κατα τις 7 υποθετω.

Άβαταρ μέλους
katerina
#009#

Δημοσίευσηαπό daskalos » 10 Μαρ 2010, 15:45

EXARCHIOTIS έγραψε:Κι εγώ έχω να δώσω το μισθό μου στην πατρίδα και θα με καθυστερήσει το παρακαταθηκών και δανείων :lol:

Νίκο μου βαθιά συγκινημένος από την πρωτοβουλία σου,δηλώνω στο πλευρό σου,δίνω όχι μόνο το δώρο μου, αλλά και το μισθό μου.
Ιδρύω δε- και καλώ όλους και σένα σε συστράτευση-την ΑΡιστεία Κίνηση Αυθόρμητης ΠΑράδοσης Μισθών Αγαθών, ΑΡ...ΚΑΠΑΜΑ,που σκοπό έχει να αφυπνήσει κι άλλες συνειδήσεις,ώστε να συμβάλλουμε όλοι στο θεάρεστο έργο της κυβέρνησης.Να βοηθήσουμε όχι με το υστέρημά μας,με ό,τι μας έχει απομείνει.Επίσης να καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν πρέπει οι Έλληνες επιχειρηματίες,οι τράπεζες να αγγιχτούν,γιατί αυτοί μας δίνουν δουλειά,αυτοί στηρίζουν την πατρίδα.Πες μου ρε Νίκο αν αυτοί φτωχύνουν, πως θα ζήσουμε? #-o
Καλώ και την Πένυα στην ΑΡ...ΚΑΠΑΜΑ και προτείνω και σαν Πένυα να μοιάσουμε στην κυβέρνηση.Καλώ τον ''υπουργό οικονομικών''της Πένυα Γιώργο Καταγά να εξαγγείλει σκληρά μέτρα στα μέλη,στα γραφεία(πχ παρακολούθηση ενός ημίχρονου για οικονομία στο ρεύμα,τα ποτήρια να πλένονται κάθε εξάμηνο-στα σπίτια μας-κ.ά.)
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡ...ΚΑΠΑΜΑ
ΓΙΑ ΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΚΙΜΑ.

ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡ...ΚΑΠΑΜΑ
ΜΗ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΠΑΓΛΑΜΑ.
Τελευταία επεξεργασία απο daskalos την 10 Μαρ 2010, 15:51, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
daskalos
barcelonista

Δημοσίευσηαπό katerina » 10 Μαρ 2010, 15:50

Aυτο θα ειναι και το θεμα της συνεδριασης του ΔΣ δασκαλε.

Άβαταρ μέλους
katerina
#009#

Δημοσίευσηαπό daskalos » 10 Μαρ 2010, 15:56

katerina έγραψε:Aυτο θα ειναι και το θεμα της συνεδριασης του ΔΣ δασκαλε.

Δακρύζω σύντροφοι για την ακαριαία αντίδραση της πένυα. =D>
ΚΑΙ Η ΠΕΝΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡ...ΚΑΠΑΜΑ
ΜΕΙΩΝΕΙ ΓΥΡΟ ΜΠΑΣΤΟΥΡΜΑ =D>
daskalos
barcelonista

Δημοσίευσηαπό katerina » 10 Μαρ 2010, 17:42

Ο Συντροφος Αντωνης εχει αναλαβει να ανακοινωσει τις προτασεις για τα νεα μετρα λιτοτητας. Περιμενουμε ολοι με ανυπομονησια! [-o< [-o< [-o<

Άβαταρ μέλους
katerina
#009#

Δημοσίευσηαπό LA78 » 11 Μαρ 2010, 01:32

Λαε της Πένια

Παρότι ιδεολογικά αντίθετος, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω τα νέα οικονομικά μέτρα. Με βρίσκουν μέλη μας στο δρόμο και μου λένε ότι πληρώνουν 8πλη συνδρομή και δίνουν τον 12ο μισθό (γιατι τον 13ο δεν προλαβαίνουν να τον δώσουν), προκειμένου η Πενια μας να ανακάμψει οικονομικά, να γίνει κερδοφόρα και να απογειωθεί επιχειρηματικά.

Ετσι, σε συνεργασία με το οικονομικό μυαλό του Σκρουτζ Μακ Καταγά, τις βαθύτατες αναλυσεις του Ανταμ Σμιθ - Νταη και τις υποδείξεις του Ξενοφώντα Ζολώτα - Καραμάνου, ανακοινώνω την πρώτη δέσμη μέτρων που αφορούν τα γραφεία:

1. Το δεύτερο κομπιούτερ πωλείται σε Κινέζους (οχι σε αυτούς που αγόρασαν το λιμάνι του Πειραιά, άλλους).

2. Τέλος στις ασκοπες δαπάνες ρεύματος. Το κλιματιστικό ξηλώνεται. Σόμπες δεν χρειάζονται, θα φτιάξουμε τζάκι και θα πηγαίνουμε με βάρδιες για ξύλα. Το ψυγείο θα πάει για ανακύκλωση. Στη θέση του θα πάρουμε άλλο, που λειτουργεί με παγο. Θα προκηρυχθεί και διαγωνισμός, όπου θα πάρουμε την καλύτερη προσφορά από τον κάθε παγοπώλη. Συμβάλλουμε έτσι στην πράσινη ανάπτυξη.

3. Οχι στις ενεργειακές σπατάλες. Από κάθε ματς θα βλέπουμε τμήματα. Πχ. 20 λεπτά στην αρχή και 20 στο τέλος. Αν έχει παράταση, θα βλέπουμε το δεύτερο ημίχρονο. Αν πάμε στα πέναλτι, θα βάζουμε ραδιόφωνο (με μπαταρίες φυσικά), να γλυτώσουμε και τα καρδιακά, μερικοί έχουν μπει σε κρίσιμη ηλικία.

4. Κομένες οι πολυτέλειες. Λεφτά για ζάχαρη δεν ξαναδίνουμε. Οποιος θέλει καφέ, να μαθει να τον πίνει σκέτο, κάλό θα μας κάνει.

5. Τι χρειάζονται τόσες καρέκλες; Θα πουλήσουμε μερικές σε γύφτους και θα πάρουμε χαρτόκουτα από τα σκουπίδια, τα οποία θα κόψουμε σε ανάλογα σχήματα. Οκλαδόν στο πάτωμα, δεν κατάλαβα, παλιά στα τσιμέντα δεν καθόμασταν στα γήπεδα;

6. Κάτι μπλούζες, κάτι καπέλα και διάφορα άλλα είδη που μας πιάνουν και χώρο, αναλαμβάνει ο Καταγάς να τα "σκοτώσει" την Κυριακή στο Γιουσουρούμ.

7. Αυξάνουμε τους φόρους με πρώτο τον ΦΠΑ (Φορος Πένια Αθήνας) οπότε, ότι πάρεις από το ψυγείο (αυτό με τον πάγο, μην ξεχνιόμαστε), έχει πλέον νέα τιμή

Νερό: 20 ευρώ

Αναψυκτικό: 35 ευρώ

Μπύρα (είδος πολυτελείας): 70 ευρώ

Για τα υπόλοιπα είδη θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση

8. Στην Πένια δεν θα έχουμε είσοδο, θα είναι δωρεάν. Θα πληρώνουν όμως όλοι έξοδο, προκειμένου να φύγουν στη λήξη του ματς για τον Σάββα και λοιπά σημεία εστίασης. Επομένως χρειαζόμαστε πορτιέρη και προσφέρομαι εθελοντικά να βοηθήσω.

9. Οικονομια στο νερό. Βάζουμε τούβλο στο καζανάκι, του οποίου η χρήση θα επιτρέπεται άπαξ, μετά από τρεις χρήσεις της τουαλέτας (βρείτε τα μεταξύ σας ωστε να υπάρξει συντονισμός στα βιολογικά ρολόγια σας). Μπαίνει πλαφόν στο άνοιγμα της βρύσης, θα λειτουργεί για 10 λεπτά ανα τρεις ώρες. Σε όποιον δεν αρέσει, να έχει μαζί του χαρτομάντηλα αρωματικά.

10. Δεν αγοράζουμε ξανά χαρτί υγείας. Θα πάμε στα καφενεία μια βόλτα και θα μαζέψουμε ο,τι εφημερίδα κυκλοφορεί με προτίμηση σε Ντέρμπι - Πράσινη, Πρωταθλητή - Σκορ Λάιβ. Καλοδεχούμενες επίσης η Α1, η Απογευματινή, η Αυριανή, η Εσπρέσο, ενώ αν έχει κάποιος κάποιο φύλλο της Μάρκα ή της Ας, δίνουμε και επιδότηση προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες.

Αυτή είναι η πρώτη δέσμη μέτρων. Αν δεν φέρουν αποτέλεσμα, θα λάβουμε και άλλα. Δεν μας είναι ευχάριστο, όμως η κυβέρνηση Παπαδή παρέδωσε καμένη γη στην κυβέρνηση Πετρόπουλου. Μπορεί ο νέος πρόεδρος να υποσχέθηκε ότι λεφτά υπάρχουν και να εξελέγη πανηγυρικά, όμως ο Παπαδής είχε παραποιήσει τα οικονομικά στοιχεία, αφού είχε χάσει το μέτρημα με τις κούπες μέσα στο 2009, μετά από αυτή της Ρώμης, απώλεσε εντελώς τον έλεγχο.

Λαέ της Πένια, όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση. Θα ματώσουμε, αλλά θα τα καταφέρουμε. Στην ανάγκη, θα στείλουμε την Κατερίνα να ζητήσει τη βοήθεια του Φλορεντίνο. Και που τα σπρώχνει στη βασιλοπούλα τι κατάλαβε; Πελάτης της Λυών έχει καταντήσει. Δώστα σε μας κυρ Φλορεντίνο μου, να πιάσουν τόπο...
Τελευταία επεξεργασία απο LA78 την 11 Μαρ 2010, 02:06, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
All wars are civil wars because all men are brothers
Άβαταρ μέλους
LA78
barcelonista

Δημοσ.: 243
Εγγραφη: 19 Δεκ 2006, 03:18

Δημοσίευσηαπό daskalos » 11 Μαρ 2010, 01:54

Σύντροφε Αντώνη, απλά υπόκλιση =D> =D>
Μήπως είσαι όμως λίγο μετριοπαθής?Προχώρα περισσότερο,μη φοβού,ο Barcelonista αντέχει,βάλε το μαχαίρι στο κόκαλο.αποτελείωσε όποιον έχει έστω και την παραμικρή ελπίδα,ότι μπορεί να περισώσει κάποια στιγμή καλοπέρασης,σβήσε από το μυαλό του την πιθανότητα ότι μπορεί να εκφράζεται αυτοβούλως ελεύθερα. :evil:
daskalos
barcelonista

Δημοσίευσηαπό LA78 » 11 Μαρ 2010, 02:00

Κάτσε ρε, λάου - λάου, με το μαλακό.

Επειδή όμως χρειάζομαι και εγώ ανάλογη στήριξη όπως αυτή που έχει το ΠΑΣΟΚ από το ΛΑΟΣ, τι λες;

Να χτυπήσω την πόρτα ...κανενός γείτονα;;;;;
All wars are civil wars because all men are brothers
Άβαταρ μέλους
LA78
barcelonista

Δημοσ.: 243
Εγγραφη: 19 Δεκ 2006, 03:18

Δημοσίευσηαπό katerina » 11 Μαρ 2010, 02:01

'Eχω λιώσει σου λέω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χτύπα των από πάνω... Καλοί μου γείιιιιιιιιιιιιιτονες!!! :lol: :lol: